Hva er Smuk?

Smuk er nettbutikken for deg som elsker å føle deg fin – hver dag! Vi tilbyr derfor et godt utvalg av klær og tilbehør til unge damer i alle aldre fra noen av landets mest populære merker, som blant annet byTiMo, Ane Mone, Part Two, Y.A.S og Love Lolita. Hver sesong fyller vi på med en kombinasjon av klassiske og tidløse plagg av god kvalitet, samt det siste som er å se i motebildet. Vi har en særlig forkjærlighet for kjoler, og vi jobber dermed for at vi til enhver tid skal ha et av landets beste kjoleutvalg - både når det kommer til snitt, farger, lengder og størrelser. Din neste favorittkjole finner du dermed alltid hos oss!
Smuk betyr å være fin og vakker, og hos oss skal det være enkelt for deg å finne noe du føler deg ordentlig fin, komfortabel og lekker i - både til hverdags og ved de spesielle anledningene. Navnet Smuk kommer derav av følelsen vi ønsker at du skal sitte igjen med etter at du har handlet hos oss – at du rett og slett føler deg smuk i ditt nye favorittplagg!
Vi har alltid deg som vår kunde i fokus, og vi er opptatt av at du skal ha en trygg, enkel og personlig handleopplevelse hos oss. Vårt mål er derfor å levere høy kvalitet i alle ledd med alt fra å tilby en brukervennlig nettside og ekstraordinær service, til rask levering og enkel retur. I tillegg jobber vi for å alltid levere et unikt og inspirerende innhold i våre sosiale kanaler.
Vi er også opptatt at det skal være enkelt for deg å ta et bedre valg og finne klede som er produsert med bærekraft i fokus. Hos oss har vi dermed merket alle plagg som er sertifiserte, eller er produsert med resirkulerte eller organiske materialer. Oversikten over alle disse plaggene finner du her.