Om Smuk

Smuk er nettbutikken for deg som elsker å føle deg fin – hver dag! Vi tilbyr derfor et godt utvalg av klær og tilbehør til unge damer i alle aldre fra flere av landets mest populære merker, som byTiMo, Part Two, Y.A.S, Ane MoneLove Lolita m.m. Hver sesong fyller vi på med en kombinasjon av klassiske og tidløse plagg av god kvalitet, samt det siste som er å se i motebildet. Vi har en særlig forkjærlighet for kjoler, og vi har derfor til enhver tid et av landets beste kjoleutvalg - både når det kommer til snitt, farger, lengder og størrelser. Din neste favorittkjole finner du alltid hos oss!
Smuk betyr å være fin og vakker, og det skal være enkelt for deg å finne noe du føler deg skikkelig lekker i - både til hverdags og ved de spesielle anledningene.
Vi er opptatt av at du skal ha en trygg, enkel og personlig handleopplevelse hos oss. Vårt mål er derfor å levere høy kvalitet i alle ledd med alt fra en brukervennlig nettside og ekstraordinær service, til rask levering og enkel retur. I tillegg jobber vi hver dag for å inspirere deg med unikt innhold i våre sosiale kanaler.
To jenter i bytimo sin sommerkolleksjon fra SS23. Bilde er tatt av Smuk.

Team smuk

Smuk ble grunnlagt i 2020 av meg, Julie Sandberg, og min samboer, Marius Udnesseter. Vi er født og oppvokst i Oslo, og har hengt sammen i tykt og tynt siden slutten av tenårene, og er samboere, forlovet – og nå også kollegaer. Marius er oppvokst med en mor som har drevet fysisk klesbutikk for damer i mange år, og med tiden opparbeidet han seg dermed god kunnskap om denne bransjen. Kombinert med sin bakgrunn innen IT og start-ups vokste så smått ideen om å bygge en egen nettbutikk fram. Jeg, Julie, har alltid hatt en stor interesse for mote og merkevarebygging, og med dette utgangspunktet tenkte vi – let's do it, vi starter en nettbutikk sammen! Fire år har nå gått, og vi kan se tilbake på en spennende gründer-reise. Smuk er i dag en av landets raskest voksende nettbutikker, og sammen med vårt Smuk-team bestående av en gjeng dyktige jenter, jobber vi hver dag mot å nå vårt store mål; å være en av landets mest foretrukne nettbutikker for moteglade unge damer i alle aldre.